ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Voi primi același produs pe care îl văd în imagine?

Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, uneori pot diferi fata de produsul vandut.
Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. Fotografiile ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site. Designul, culorile, formele pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site.
Caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putand fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. 

Vor veni articolele mele într-un singur pachet?

Sigur ca da. Iar in cazul in care ati plasat mai multe comenzi in decursul aceleasi zile la aceeasi adresa acestea vor fi cumulate intr-o singura comanda pentru a nu va pune in dificultate.

Ce trebuie făcut dacă am introdus o adresă de expediere incorectă?

In acest caz va rugam sa ne contactati pentru a stabili noua adresa de livrare. In cazul in care coletul este deja la curierat se poate cere o expeditie la o adresa diferita.

Cât timp durează până primesc comanda plasata?

De la momentul primirii comenzii pana la sosirea acesteia la usa clientului poate dura de regula 24 - 48 ore , acest lucru fiind posibil in zilele lucratoare.

Cum pot returna un produs?

In cazul in care pachetul este deteriorat grav la primire va sfatuim sa il refuzati si ulterior sa ne contactati sau sa refaceti comanda. Daca un produs nu va multumeste asteptarile puteti verifica plitica noastra de retur la politica de retur.

AVEȚI O ÎNTREBARE? CONTACTAȚI-NE