Jucarii Montessori

Recorduri impresionante ale copiilor la diverse jucării și jocuri

record sah

Copiii pot fi extrem de talentați și pricepuți când vine vorba de jucarii și jocuri, reușind să obțină recorduri uimitoare. De la jocuri de logica la jocuri video, există o mulțime de jucării și activități care îi pot ajuta pe copii să își dezvolte abilitățile și să își depășească limitele. Iată câteva exemple de recorduri impresionante obținute de copii la diverse jucării:

  1. Cubul Rubik: cel mai tânăr campion mondial la Cubul Rubik este Keaton Ellis din Statele Unite, care a câștigat titlul la categoria “3×3 Cube” la Campionatul Mondial de Cub Rubik din 2019, la vârsta de doar 8 ani. Recordul său a fost de 16.90 secunde.
  2. Jocul de șah: Sergey Karjakin, din Rusia, a devenit cel mai tânăr mare maestru de șah din lume la vârsta de 12 ani și 7 luni. Acesta a devenit campion național la șah la vârsta de doar 6 ani.
  3. Jocul video Fortnite: Kyle Jackson, cunoscut sub numele de “Bugha”, a câștigat Campionatul Mondial de Fortnite din 2019 la categoria “Solo”. La vârsta de 16 ani, a câștigat un premiu de 3 milioane de dolari.
  4. Jocul de Go: Sun Yuting din China a devenit cea mai tânără jucătoare profesionistă de Go la vârsta de doar 10 ani. Acesta a câștigat turneul național pentru tineret la vârsta de 8 ani.
  5. Jocul de memorie: Yanjaa Wintersoul din Mongolia a stabilit un record mondial pentru memorarea a 12 pachete de cărți în 30 de minute. Recordul a fost stabilit în 2016, când Yanjaa avea doar 21 de ani.

Aceste recorduri impresionante arată că jucăriile și jocurile pot fi o modalitate excelentă pentru copii de a-și dezvolta abilitățile și de a-și depăși limitele. Deși nu toți copiii vor ajunge la astfel de recorduri, acestea pot fi o sursă de inspirație și motivație pentru ei. De asemenea, pot încuraja copiii să continue să practice și să se antreneze în ceea ce le place, ajutându-i să-și dezvolte pasiunea și talentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *